APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SR4NWU - informacija
Komentar: sp4.jestOK.com SP2, W2 Milki
Položaj: 53°56.30' N 21°50.77' E - lokator KO03WW15ME - pokaži mapu - statičke karte
12.3 km Jugoistok smjer 154° od Giżycko, Powiat giżycki, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland [?]
13.1 km Zapad smjer 248° od Wydminy, Powiat giżycki, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland
121.5 km Jugoistok smjer 134° od Kaliningrad, Kaliningrad, Russia
124.2 km Sjeverozapad smjer 317° od Białystok, Podlasie, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-18 05:12:15 UTC (21m39s prije)
2021-10-18 07:12:15 CEST lokalno vrijeme Giżycko, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-07-07 02:39:07 UTC (103d 2h54m prije)
2021-07-07 04:39:07 CEST lokalno vrijeme Giżycko, Poland [?]
Temperatura: 19.4 °C
Točka rosišta: 15.5 °C
Vlažnost: 78 %
Pritisak: 1011.6 mbar
Vjetar: Sjeverozapad 315° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS