APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SR5ND-1 - informacija
Izvorni pozivni znak: SR5ND
Komentar: Igate & Digi W1 TEST
Položaj: 52°26.09' N 20°47.00' E - lokator KO02JK34XI - pokaži mapu - statičke karte
4.6 km Istok smjer 84° od Nowy Dwór Mazowiecki, Powiat nowodworski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
5.3 km Jugoistok smjer 155° od Brody-Parcele, Powiat nowodworski, Masovian Voivodeship, Poland
27.6 km Sjeverozapad smjer 326° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
117.8 km Sjeveroistok smjer 49° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2022-07-01 03:52:41 UTC (5d 13h5m prije)
2022-07-01 05:52:41 CEST lokalno vrijeme Nowy Dwór Mazowiecki, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2022-02-08 14:38:00 UTC (148d 2h20m prije)
2022-02-08 15:38:00 CET lokalno vrijeme Nowy Dwór Mazowiecki, Poland [?]
Temperatura: 3.9 °C
Točka rosišta: 1.8 °C
Vlažnost: 86 %
Pritisak: 1084.6 mbar
Vjetar: Jugozapad 225° 4.0 m/s (Pljusak 10.3 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.5 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS