APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SR8OSP - informacija
Komentar: Digi Urszulin VHF APRX (WIDE,WD,SP) op. Michal SP5OSP
Položaj: 51°22.31' N 23°14.14' E - lokator KO11OI89GF - pokaži mapu - statičke karte
3.7 km Jugoistok smjer 131° od Urszulin, Powiat włodawski, Lublin Voivodeship, Poland [?]
10.4 km Sjeveroistok smjer 39° od Cyców, Powiat łęczyński, Lublin Voivodeship, Poland
48.4 km Istok smjer 73° od Lublin, Lublin Voivodeship, Poland
86.4 km Jug smjer 201° od Brest, Brestskaya Voblastsʼ, Belarus
Zadnja pozicija: 2021-12-09 07:23:24 UTC (14m2s prije)
2021-12-09 08:23:24 CET lokalno vrijeme Urszulin, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-23 22:26:35 UTC (168d 9h10m prije)
2021-06-24 00:26:35 CEST lokalno vrijeme Urszulin, Poland [?]
Temperatura: 21.1 °C
Točka rosišta: 17.3 °C
Vlažnost: 79 %
Pritisak: 1015.4 mbar
Vjetar: Sjever 22° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.5 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS