APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SR8OSP-4 - informacija
Komentar: WAAPS300 WX Pogoda gm.Urszulin
Položaj: 51°22.00' N 23°14.14' E - lokator KO11OI88GA - pokaži mapu - statičke karte
4.1 km Jugoistok smjer 137° od Urszulin, Powiat włodawski, Lublin Voivodeship, Poland [?]
10.0 km Sjeveroistok smjer 41° od Cyców, Powiat łęczyński, Lublin Voivodeship, Poland
48.2 km Istok smjer 74° od Lublin, Lublin Voivodeship, Poland
87.0 km Jug smjer 201° od Brest, Brestskaya Voblastsʼ, Belarus
Zadnja pozicija: 2021-10-26 20:59:03 UTC (7h39m prije)
2021-10-26 22:59:03 CEST lokalno vrijeme Urszulin, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-26 20:50:05 UTC (7h48m prije)
2021-10-26 22:50:05 CEST lokalno vrijeme Urszulin, Poland [?]
Temperatura: 6.1 °C
Točka rosišta: 1.8 °C
Vlažnost: 74 %
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS