APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od VU2ZOC-1 - informacija
Komentar: https://www.qrz.com/db/VU2ZOC T=25° H=37% P=1013
Položaj: 22°41.30' N 88°26.60' E - lokator NL42FQ35EE - pokaži mapu - statičke karte
0.9 miles Jugozapad smjer 208° od Madhyamgram, Bengal, India [?]
3.8 miles Istok smjer 112° od Sodpur, Bengal, India
9.4 miles Sjeveroistok smjer 30° od Calcutta, Bengal, India
72.1 miles Zapad smjer 263° od Khulna, Khulna, Bangladesh
Zadnja pozicija: 2020-02-06 04:10:29 EST (185d 4h46m prije)
2020-02-06 14:40:29 IST lokalno vrijeme Madhyamgram, India [?]
Zadnji WX izvještaj: 2020-02-06 04:09:03 EST (185d 4h48m prije)
2020-02-06 14:39:03 IST lokalno vrijeme Madhyamgram, India [?]
Temperatura: 77 °F
Točka rosišta: 49 °F
Vlažnost: 37 %
Pritisak: 1014.0 mbar
Hidrometerološki grafikon povijesti za VU2ZOC-1

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS