APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od ZS1DFR-1 - informacija
Komentar: Davis Vantage Vue
Položaj: 33°53.33' S 18°33.36' E - lokator JF96GC66RQ - pokaži mapu - statičke karte
7.0 km Jugoistok smjer 123° od Sunset Beach, Western Cape, South Africa [?]
10.6 km Sjeveroistok smjer 46° od Rosebank, Western Cape, South Africa
12.9 km Istok smjer 71° od Cape Town, Western Cape, South Africa
43.0 km Jugozapad smjer 241° od Noorder-Paarl, Western Cape, South Africa
Zadnja pozicija: 2021-10-25 18:40:53 UTC (17h12m prije)
2021-10-25 20:40:53 SAST lokalno vrijeme Sunset Beach, South Africa [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-25 17:39:39 UTC (18h13m prije)
2021-10-25 19:39:39 SAST lokalno vrijeme Sunset Beach, South Africa [?]
Temperatura: 20.0 °C
Točka rosišta: 14.1 °C
Vlažnost: 69 %
Pritisak: 1016.2 mbar
Vjetar: Jugozapad 203° 4.0 m/s (Pljusak 9.8 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS