Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DL3CK-10 - informacija
Komentar: WX3in1 Homebase QRV DMR TG 26285 or FM 145.250
Položaj: 48°45.82' N 11°31.11' E - lokator JN58SS23FG - pokaži mapu - statičke karte
1.1 km Zapad smjer 253° od Großmehring (Grossmehring), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
5.5 km Jugoistok smjer 137° od Lenting, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
69.7 km Sjever smjer 357° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
82.8 km Jugoistok smjer 157° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2022-01-19 17:17:57 UTC (25s prije)
2022-01-19 18:17:57 CET lokalno vrijeme Großmehring, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2020-02-23 12:47:50 UTC (696d 4h30m prije)
2020-02-23 13:47:50 CET lokalno vrijeme Großmehring, Germany [?]
Projekt: Telemetry DL3CK-10
Vrijednost: Vin: 12.324 Volt (TLM: 156 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 280 Pkt (TLM: 28 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 98 Pcnt (TLM: 98 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS