APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DL3CK-10 - informacija
Komentar: WX3in1 Homebase QRV DMR TG 26285 or FM 145.250
Položaj: 48°45.82' N 11°31.11' E - lokator JN58SS23FG - pokaži mapu - statičke karte
1.1 km Zapad smjer 253° od Großmehring (Grossmehring), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
7.2 km Zapad smjer 267° od Vohburg an der Donau, Bavaria, Germany
69.7 km Sjever smjer 357° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
82.8 km Jugoistok smjer 157° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-11-27 06:22:35 UTC (12m23s prije)
2021-11-27 07:22:35 CET lokalno vrijeme Großmehring, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-11-27 06:17:36 UTC (17m22s prije)
2021-11-27 07:17:36 CET lokalno vrijeme Großmehring, Germany [?]
Temperatura: 0.6 °C
Vlažnost: 86 %
Pritisak: 988.3 mbar
Vjetar: Sjeveroistok 45° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS