Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od L - informacija
Komentar: N5BAB NASHVILLE, AR APRS DIGI
Položaj: 34°02.39' N 93°53.37' W - lokator EM34BA39GN - pokaži mapu - statičke karte
6.9 miles Sjever smjer 340° od Nashville, Howard County, Arkansas, United States [?]
9.1 miles Jugoistok smjer 127° od Dierks, Howard County, Arkansas, United States
43.4 miles Sjever smjer 12° od Texarkana, Bowie County, Texas, United States
57.4 miles Jugozapad smjer 236° od Hot Springs, Garland County, Arkansas, United States
Zadnja pozicija: 2021-03-24 09:50:21 EDT (80d 6h34m prije)
2021-03-24 08:50:21 CDT lokalno vrijeme Nashville, United States [?]
Zadnja telemetrija: 2020-10-18 11:18:32 EDT (237d 5h6m prije)
2020-10-18 10:18:32 CDT lokalno vrijeme Nashville, United States [?]
Visina 815 ft
Vrijednost: Channel 1: 1004 (TLM: 1004 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 12810000 (TLM: 12810000 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za L

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS