Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SR4NWU - informacija
Komentar: sp4.jestOK.com SP2, W2 Milki
Položaj: 53°56.30' N 21°50.77' E - lokator KO03WW15ME - pokaži mapu - statičke karte
12.3 km Jugoistok smjer 154° od Giżycko, Powiat giżycki, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland [?]
13.1 km Zapad smjer 248° od Wydminy, Powiat giżycki, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland
121.5 km Jugoistok smjer 134° od Kaliningrad, Kaliningrad, Russia
124.2 km Sjeverozapad smjer 317° od Białystok, Podlasie, Poland
Zadnja pozicija: 2021-09-26 15:05:55 UTC (14m37s prije)
2021-09-26 17:05:55 CEST lokalno vrijeme Giżycko, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-09-26 15:18:46 UTC (1m46s prije)
2021-09-26 17:18:46 CEST lokalno vrijeme Giżycko, Poland [?]
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Vrijednost: Vin: 13.350 Volt (TLM: 178 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 240 Pkt (TLM: 24 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 42 Pcnt (TLM: 42 EQN: 0,1,0)
Eff: 49 Pcnt (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS