Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od 9A0XKZ-10 - informacija
Komentar: APRS Rx-Tx iGate Mt. Kalnik 640m asl
Položaj: 46°07.89' N 16°27.33' E - lokator JN86FD41PN - pokaži mapu - statičke karte
6.8 km Jugoistok smjer 125° od Ljubešćica, Varaždinska, Croatia [?]
11.5 km Jugoistok smjer 121° od Remetinec, Varaždinska, Croatia
51.0 km Sjeveroistok smjer 46° od Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
51.1 km Sjeveroistok smjer 46° od Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
Zadnja pozicija: 2022-01-21 05:03:28 UTC (13m54s prije)
2022-01-21 06:03:28 CET lokalno vrijeme Ljubešćica, Croatia [?]
Zadnja telemetrija: 2022-01-21 05:09:04 UTC (8m18s prije)
2022-01-21 06:09:04 CET lokalno vrijeme Ljubešćica, Croatia [?]
Projekt: Aprx v2.9-detatched
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS