Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od 9A1CKL-11 - informacija
Komentar: Tx-iGate
Položaj: 43°44.19' N 15°54.95' E - lokator JN73WR96VS - pokaži mapu - statičke karte
1.3 km Sjeveroistok smjer 38° od Šibenik, Šibensko-Kniniska, Croatia [?]
11.0 km Istok smjer 104° od Vodice, Šibensko-Kniniska, Croatia
49.1 km Sjeverozapad smjer 301° od Split, Splitsko-Dalmatinska, Croatia
153.5 km Jugozapad smjer 222° od Banja Luka, Republika Srpska, Bosnia and Herzegovina
Zadnja pozicija: 2021-10-24 03:17:58 UTC (3m13s prije)
2021-10-24 05:17:58 CEST lokalno vrijeme Šibenik, Croatia [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-24 03:09:17 UTC (11m54s prije)
2021-10-24 05:09:17 CEST lokalno vrijeme Šibenik, Croatia [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0.052 Rx Erlang (TLM: 10.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 34 count/10m (TLM: 34 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 14 count/10m (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS