Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od BV5AB-13 - informacija
Komentar: 輻射監測: 0.057 uSv/h
Položaj: 24°08.76' N 120°41.05' E - lokator PL04ID25CA - pokaži mapu - statičke karte
103.7 m Jug smjer 165° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan [?]
12.0 km Jug smjer 196° od Fengyuan, Taichung, Taiwan, Taiwan
131.8 km Jugozapad smjer 221° od Taipei, Taipei, Taiwan
Zadnja pozicija: 2022-01-27 17:40:23 UTC (3m46s prije)
2022-01-28 01:40:23 CST lokalno vrijeme Taichung, Taiwan [?]
Zadnja telemetrija: 2022-01-27 17:35:23 UTC (8m46s prije)
2022-01-28 01:35:23 CST lokalno vrijeme Taichung, Taiwan [?]
Vrijednost: PM2.5: 14 ug/m3 (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
UV: 0 UVI (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
CO: 0.380 ppm (TLM: 38 EQN: 0,0.01,0)
O3: 21 ppb (TLM: 21 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS