Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB0POB - informacija
Komentar: APRX-2 IGate Pobenhausen - FM-Relais: 439.075MHz - D-Star: 145.58
Položaj: 48°39.56' N 11°22.98' E - lokator JN58QP58XF - pokaži mapu - statičke karte
3.6 km Jugozapad smjer 223° od Karlskron, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
5.0 km Zapad smjer 261° od Baar-Ebenhausen, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
59.7 km Sjever smjer 346° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
90.6 km Jug smjer 165° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-12-09 07:22:22 UTC (3m53s prije)
2021-12-09 08:22:22 CET lokalno vrijeme Karlskron, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2020-11-05 09:38:44 UTC (398d 21h47m prije)
2020-11-05 10:38:44 CET lokalno vrijeme Karlskron, Germany [?]
Projekt: DB0POB Telemetrie
Vrijednost: Vin: 13.575 Volt (TLM: 181 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 650 Pkt (TLM: 65 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 40 Pkt (TLM: 4 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 54 Pcnt (TLM: 54 EQN: 0,1,0)
TEMP: 0 C (TLM: 145 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS