Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB0TIT-10 - informacija
Komentar: APRS DIGI Titisee U=13.8V
Položaj: 47°56.85' N 8°14.00' E - lokator JN47CW77XJ - pokaži mapu - statičke karte
3.7 km Sjeverozapad smjer 333° od Friedenweiler, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany [?]
9.1 km Sjever smjer 15° od Lenzkirch, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
68.8 km Sjever smjer 340° od Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
116.0 km Jugozapad smjer 217° od Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Zadnja pozicija: 2022-07-03 21:19:30 UTC (18m28s prije)
2022-07-03 23:19:30 CEST lokalno vrijeme Friedenweiler, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2022-07-03 21:20:26 UTC (17m32s prije)
2022-07-03 23:20:26 CEST lokalno vrijeme Friedenweiler, Germany [?]
Projekt: Telemetry DB0TIT-10
Vrijednost: Vin: 13.904 Volt (TLM: 176 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 340 Pkt (TLM: 34 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 48 Pcnt (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Effto: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS