Telemetrija - pregled karte · informacije · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DH0CF - informacije
Izvorni pozivni znak: WINLINK
Položaj: 49°00.27' N 9°06.92' E - lokator JN49NA31UB - pokaži na karti
659.1 m Istok smjer 81° od Löchgau, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany [?]
2.4 km Jugoistok smjer 147° od Erligheim, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
25.1 km Sjever smjer 350° od Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
71.5 km Jugoistok smjer 138° od Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
Zadnji položaj: 2024-04-24 20:47:22 UTC (82d 19h27m prije)
2024-04-24 22:47:22 CEST lokalno vrijeme Löchgau, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2023-04-11 20:12:47 UTC (461d 20h1m prije)
2023-04-11 22:12:47 CEST lokalno vrijeme Löchgau, Germany [?]
Vrijednost: Channel 1: 84 (TLM: 84 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 95 (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 93 (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika baze · Savjeti na aprs.fi · Tehnički detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS