Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DL2MF-10 - informacija
Komentar: DL2MF - OP6T - 145.475/439
Položaj: 52°36.64' N 10°16.98' E - lokator JO52DO36XN - pokaži mapu - statičke karte
1.3 km Jugozapad smjer 240° od Ahnsbeck, Lower Saxony, Germany [?]
2.3 km Istok smjer 107° od Lachendorf, Lower Saxony, Germany
106.1 km Jug smjer 170° od Hamburg, Hamburg, Germany
111.7 km Jugoistok smjer 117° od Bremen, Bremen, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-31 07:11:52 UTC (37d 20h25m prije)
2021-10-31 08:11:52 CET lokalno vrijeme Ahnsbeck, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-04-02 17:49:19 UTC (249d 9h47m prije)
2021-04-02 19:49:19 CEST lokalno vrijeme Ahnsbeck, Germany [?]
Visina 91 m
Projekt: APRS-Telemetry DL2MF-10
Vrijednost: Rx1h: 70 Pkt (TLM: 7 EQN: 0,10,0)
Dig1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 35 Pcnt (TLM: 35 EQN: 0,1,0)
EffTot: 32 Pcnt (TLM: 32 EQN: 0,1,0)
Temp: 18.500 DegC (TLM: 165 EQN: 0,0.5,-64)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS