Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DL4AAS-6 - informacija
Komentar: RSSI:-99 SNR:12.25 GW:DL2SEK
Položaj: 49°29.40' N 9°49.22' E - lokator JN49VL87KO - pokaži mapu - statičke karte
550.7 m Jugoistok smjer 154° od Igersheim, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany [?]
6.2 km Zapad smjer 280° od Weikersheim, Baden-Württemberg, Germany
91.5 km Sjeveroistok smjer 30° od Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
107.2 km Jugoistok smjer 130° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-26 14:44:14 UTC (35d 7h42m prije)
2021-10-26 16:44:14 CEST lokalno vrijeme Igersheim, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-26 14:45:13 UTC (35d 7h41m prije)
2021-10-26 16:45:13 CEST lokalno vrijeme Igersheim, Germany [?]
Visina 226 m
Vrijednost: RSSI: -98 dBm (TLM: -98 EQN: 0,1,0)
SNR: 12 db (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
Channel: 0 Channel (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Gateways: 0 Count (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
-: 0 z (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS