Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DO7DH-5 - informacija
Komentar: InnSalzachWetter
Položaj: 48°09.75' N 12°37.07' E - lokator JN68HD49DA - pokaži mapu - statičke karte
471.3 m Jug smjer 169° od Unterneukirchen, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
3.5 km Sjever smjer 22° od Garching an der Alz, Bavaria, Germany
51.3 km Sjeverozapad smjer 322° od Salzburg, Salzburg, Austria
77.3 km Istok smjer 88° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-11-29 17:57:59 UTC (16s prije)
2021-11-29 18:57:59 CET lokalno vrijeme Unterneukirchen, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-11-29 17:56:01 UTC (2m14s prije)
2021-11-29 18:56:01 CET lokalno vrijeme Unterneukirchen, Germany [?]
Vrijednost: Battery: 12.600 V (TLM: 126 EQN: 0,0.1,0)
Brightness: 0 lx (TLM: 0 EQN: 1,0,0)
RSSI: -73 dBm (TLM: 73 EQN: 0,-1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS