Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od EB1HBK-3 - informacija
Položaj: 42°12.65' N 7°29.97' W - lokator IN62GF00BO - pokaži mapu - statičke karte
7.2 km Jug smjer 179° od Montederramo, Provincia de Ourense, Galicia, Spain [?]
14.0 km Jugoistok smjer 118° od Maceda, Provincia de Ourense, Galicia, Spain
100.7 km Istok smjer 91° od Vigo, Provincia de Pontevedra, Galicia, Spain
149.7 km Sjeveroistok smjer 38° od Porto, Porto, Porto, Portugal
Zadnja pozicija: 2021-10-24 07:26:00 UTC (3m25s prije)
2021-10-24 09:26:00 CEST lokalno vrijeme Montederramo, Spain [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-05 16:11:08 UTC (18d 15h18m prije)
2021-10-05 18:11:08 CEST lokalno vrijeme Montederramo, Spain [?]
Vrijednost: Channel 1: 186 (TLM: 186 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 10 (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 22 (TLM: 22 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 18 (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS