Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od EL-IR4C - informacija
Izvorni pozivni znak: IR4C
Komentar: 430.950MHz T000 R04m ARI Ferrara - Emilia Romagna Network
Položaj: 44°50.65' N 11°36.35' E - lokator JN54TU22QO - pokaži mapu - statičke karte
2.3 km Sjeverozapad smjer 329° od Ferrara, Provincia di Ferrara, Emilia-Romagna, Italy [?]
9.3 km Sjever smjer 338° od Gaibanella, Provincia di Ferrara, Emilia-Romagna, Italy
44.3 km Sjeveroistok smjer 28° od Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
86.9 km Jugozapad smjer 221° od Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
Zadnja pozicija: 2021-10-22 19:38:36 UTC (4m3s prije)
2021-10-22 21:38:36 CEST lokalno vrijeme Ferrara, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-22 19:41:03 UTC (1m36s prije)
2021-10-22 21:41:03 CEST lokalno vrijeme Ferrara, Italy [?]
Vrijednost: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 1 TXcount/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS