Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od ER-F1ZEV - informacija
Izvorni pozivni znak: F1ZEV
Komentar: 051.950MHz T123 R12k >>> F1ZEV 51.950MHz -0.6 tone 123Hz St Etienne <<<<<
Položaj: 45°23.66' N 4°24.10' E - lokator JN25EJ84EP - pokaži mapu - statičke karte
4.3 km Jug smjer 178° od Saint-Étienne, Département de la Loire, Rhône-Alpes, France [?]
5.9 km Istok smjer 93° od Le Chambon-Feugerolles, Département de la Loire, Rhône-Alpes, France
7.4 km Istok smjer 110° od La Ricamarie, Département de la Loire, Rhône-Alpes, France
52.4 km Jugozapad smjer 221° od Lyon, Département du Rhône, Rhône-Alpes, France
Zadnja pozicija: 2021-09-21 23:56:28 UTC (8m12s prije)
2021-09-22 01:56:28 CEST lokalno vrijeme Saint-Étienne, France [?]
Zadnja telemetrija: 2021-09-21 23:55:57 UTC (8m43s prije)
2021-09-22 01:55:57 CEST lokalno vrijeme Saint-Étienne, France [?]
Vrijednost: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS