Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od F1ZZM-2 - informacija
Komentar: WX3in1 Plus 2.0
Položaj: 48°42.03' N 6°08.90' E - lokator JN38BQ78TC - pokaži mapu - statičke karte
1.1 miles Jugozapad smjer 241° od Maxéville, Département de Meurthe-et-Moselle, Lorraine, France [?]
1.2 miles Sjever smjer 1° od Laxou, Département de Meurthe-et-Moselle, Lorraine, France
73.2 miles Zapad smjer 277° od Strasbourg, Département du Bas-Rhin, Alsace, France
92.1 miles Sjeverozapad smjer 303° od Freiburg, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
Zadnja pozicija: 2020-11-30 04:57:40 CST (19m55s prije)
2020-11-30 11:57:40 CET lokalno vrijeme Maxéville, France [?]
Zadnja telemetrija: 2020-11-30 04:28:29 CST (49m6s prije)
2020-11-30 11:28:29 CET lokalno vrijeme Maxéville, France [?]
Projekt: Telemetry
Vrijednost: Rx1h: 890 Pkt (TLM: 89 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 1 % (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za F1ZZM-2

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS