Telemetrija - pregled karte · informacije · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od HB9FEF-7 - informacije
Komentar: Beni - QRV on SwissDMR TG2284
Mic-E poruke: En route
Položaj: 47°20.92' N 7°46.21' E - lokator JN37VI23KQ - pokaži na karti
6.8 km Sjeveroistok smjer 58° od Balsthal, Bezirk Thal, Solothurn, Switzerland [?]
7.8 km Sjeveroistok smjer 27° od Oensingen, Bezirk Gäu, Solothurn, Switzerland
58.7 km Zapad smjer 268° od Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
72.2 km Jug smjer 185° od Freiburg, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
Zadnji položaj: 2024-02-29 22:33:44 UTC (9m3s prije)
2024-02-29 23:33:44 CET lokalno vrijeme Balsthal, Switzerland [?]
Zadnja telemetrija: 2024-02-29 22:23:02 UTC (19m45s prije)
2024-02-29 23:23:02 CET lokalno vrijeme Balsthal, Switzerland [?]
Visina 730 m
Projekt: BeniAPRS Telemetry
Vrijednost: Vin: 14.475 Volt (TLM: 193 EQN: 0,0.075,0)
Temp: 29.500 C (TLM: 187 EQN: 0,0.5,-64)
Temp: 0 C (TLM: 187 EQN: 0,0,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika baze · Savjeti na aprs.fi · Tehnički detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS