Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od HB9ZZ-1 - informacija
Komentar: APRS-Digi of Funkbude ETHZ sysop@swiss-aprs.ch
Položaj: 47°22.66' N 8°33.16' E - lokator JN47GJ60HP - pokaži mapu - statičke karte
706.6 m Jugozapad smjer 247° od Zürich (Kreis 7) / Fluntern (Zuerich (Kreis 7) / Fluntern), Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland [?]
886.4 m Sjeveroistok smjer 41° od Zürich (Kreis 1) / Rathaus (Zuerich (Kreis 1) / Rathaus), Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
1.2 km Sjever smjer 9° od Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
86.4 km Jugoistok smjer 142° od Freiburg, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-28 04:24:09 UTC (2m6s prije)
2021-10-28 06:24:09 CEST lokalno vrijeme Zürich (Kreis 7) / Fluntern, Switzerland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-28 04:20:02 UTC (6m13s prije)
2021-10-28 06:20:02 CEST lokalno vrijeme Zürich (Kreis 7) / Fluntern, Switzerland [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0.038 Rx Erlang (TLM: 7.700 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.009 Tx Erlang (TLM: 1.800 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 36 count/10m (TLM: 36 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 5 count/10m (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 8 count/10m (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS