Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IK8WTD-2 - informacija
Komentar: PLXDigi U=14.0V.
Položaj: 40°52.36' N 14°15.57' E - lokator JN70DU19DK - pokaži mapu - statičke karte
3.3 km Jugozapad smjer 206° od Casavatore, Provincia di Napoli, Campania, Italy [?]
4.4 km Sjever smjer 10° od Napoli, Provincia di Napoli, Campania, Italy
126.1 km Jugozapad smjer 239° od Foggia, Provincia di Foggia, Apulia, Italy
Zadnja pozicija: 2022-05-20 06:07:31 UTC (29m35s prije)
2022-05-20 08:07:31 CEST lokalno vrijeme Casavatore, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2022-05-20 06:23:27 UTC (13m39s prije)
2022-05-20 08:23:27 CEST lokalno vrijeme Casavatore, Italy [?]
Projekt: Telemetry IK8WTD
Vrijednost: Vin: 13.600 Volt (TLM: 136 EQN: 0,0.1,0)
Vsolar: 17.900 Volt (TLM: 179 EQN: 0,0.1,0)
Dg1h: 30 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 52 Pcnt (TLM: 52 EQN: 0,1,0)
Temp: 27 C (TLM: 182 EQN: 0,0.5,-64)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS