Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IR2UCL - informacija
Komentar: iGate&W1-LRD15do BERGAMO CRLNet.027 i2ndt@crlnet.it
Položaj: 45°39.06' N 9°40.88' E - lokator JN45UP16SF - pokaži mapu - statičke karte
3.6 km Sjeveroistok smjer 28° od Comun Nuovo, Provincia di Bergamo, Lombardy, Italy [?]
5.7 km Sjever smjer 350° od Urgnano, Provincia di Bergamo, Lombardy, Italy
43.5 km Sjeveroistok smjer 61° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
105.2 km Zapad smjer 284° od Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
Zadnja pozicija: 2021-12-05 15:11:46 UTC (21m prije)
2021-12-05 16:11:46 CET lokalno vrijeme Comun Nuovo, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2021-12-05 15:32:42 UTC (4s prije)
2021-12-05 16:32:42 CET lokalno vrijeme Comun Nuovo, Italy [?]
Projekt: BERGAMO 5' Stats.
Vrijednost: Rx10m: 127 Pkt (TLM: 127 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 780 Pkt (TLM: 78 EQN: 0,10,0)
Dg10m: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
DgR: 0.367 Pcnt (TLM: 367 EQN: 0,0.001,0)
Eff1h: 68 Pcnt (TLM: 68 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS