Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IR2UFW - informacija
Komentar: iGate&W1-LRD15do GUDO VISCONTI CRLNet.001
Položaj: 45°22.38' N 8°59.94' E - lokator JN45LI99VM - pokaži mapu - statičke karte
148.5 m Jugozapad smjer 217° od Gudo Visconti, Province of Milan, Lombardy, Italy [?]
2.7 km Sjeverozapad smjer 328° od Rosate, Province of Milan, Lombardy, Italy
18.0 km Jugozapad smjer 236° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
108.1 km Istok smjer 71° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Zadnja pozicija: 2021-11-30 11:19:02 UTC (13m3s prije)
2021-11-30 12:19:02 CET lokalno vrijeme Gudo Visconti, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2021-11-30 11:29:57 UTC (2m8s prije)
2021-11-30 12:29:57 CET lokalno vrijeme Gudo Visconti, Italy [?]
Projekt: GUDO VISCONTI 5' Stats.
Vrijednost: Rx10m: 190 Pkt (TLM: 190 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 970 Pkt (TLM: 97 EQN: 0,10,0)
Dg10m: 3 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
DgR: 1.335 Pcnt (TLM: 1335 EQN: 0,0.001,0)
Eff1h: 89 Pcnt (TLM: 89 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS