Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IZ4UFQ-10 - informacija
Komentar: Digi and IGate in Bologna Italy
Položaj: 44°29.15' N 11°20.92' E - lokator JN54QL16UO - pokaži mapu - statičke karte
1.2 km Jugoistok smjer 138° od Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy [?]
5.6 km Zapad smjer 291° od San Lazzaro di Savena, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
80.3 km Sjever smjer 6° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Zadnja pozicija: 2022-01-17 21:42:45 UTC (2m54s prije)
2022-01-17 22:42:45 CET lokalno vrijeme Bologna, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2022-01-17 21:38:38 UTC (7m1s prije)
2022-01-17 22:38:38 CET lokalno vrijeme Bologna, Italy [?]
Projekt: APRS Status
Vrijednost: Rx10m: 10 Pkt (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 60 Pkt (TLM: 6 EQN: 0,10,0)
Dg10m: 6 Pkt (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Dg1h: 30 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 28 Pcnt (TLM: 28 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS