Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od K4TDB - informacija
Komentar: 146.850MHz T107 -060 Tony - Base Monitor
Mic-E poruke: Off duty
Položaj: 28°04.05' N 80°39.72' W - lokator EL98QB06NE - pokaži mapu - statičke karte
963.6 m Jugozapad smjer 241° od West Melbourne, Brevard County, Florida, United States [?]
8.1 km Sjeverozapad smjer 297° od Palm Bay, Brevard County, Florida, United States
87.5 km Jugoistok smjer 127° od Orlando, Orange County, Florida, United States
91.3 km Sjever smjer 340° od Port Saint Lucie, Saint Lucie County, Florida, United States
Zadnja pozicija: 2022-03-01 23:34:52 UTC (79d 5h34m prije)
2022-03-01 18:34:52 EST lokalno vrijeme West Melbourne, United States [?]
Zadnja telemetrija: 2022-03-01 23:26:29 UTC (79d 5h42m prije)
2022-03-01 18:26:29 EST lokalno vrijeme West Melbourne, United States [?]
Visina -3 m
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 88 Sats/On/Off (TLM: 88 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS