Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od LZ1SET - informacija
Komentar: CNC iGate 144.800MHz & 432.500MHz
Položaj: 42°39.52' N 23°20.58' E - lokator KN12QP18DB - pokaži mapu - statičke karte
4.6 km Jug smjer 160° od Sofia, Stolichna Obshtina, Sofia-Capital, Bulgaria [?]
15.5 km Jugoistok smjer 131° od Bozhurishte, Obshtina Bozhurishte, Sofiya, Bulgaria
138.5 km Jugoistok smjer 122° od Niš, Nišavski Okrug, Central Serbia, Serbia
Zadnja pozicija: 2021-11-27 12:52:46 UTC (2m52s prije)
2021-11-27 14:52:46 EET lokalno vrijeme Sofia, Bulgaria [?]
Zadnja telemetrija: 2021-11-27 12:41:11 UTC (14m27s prije)
2021-11-27 14:41:11 EET lokalno vrijeme Sofia, Bulgaria [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0.064 Rx Erlang (TLM: 12.700 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 69 count/10m (TLM: 69 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS