Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od OH2EKK-8 - informacija
Komentar: M/S ANNI/Eki/145500/+Rep
Položaj: 61°29.66' N 25°35.43' E - lokator KP21TL08UP - pokaži mapu - statičke karte
5.0 km Zapad smjer 263° od Sysmä, Päijät-Häme, Southern Finland, Finland [?]
22.9 km Sjeveroistok smjer 45° od Padasjoki, Päijät-Häme, Southern Finland, Finland
57.0 km Sjever smjer 356° od Lahti, Päijät-Häme, Southern Finland, Finland
95.6 km Istok smjer 90° od Tampere, Birkaland, Province of Western Finland, Finland
Zadnja pozicija: 2021-10-01 14:46:32 UTC (15d 15h43m prije)
2021-10-01 17:46:32 EEST lokalno vrijeme Sysmä, Finland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-09-29 14:53:30 UTC (17d 15h36m prije)
2021-09-29 17:53:30 EEST lokalno vrijeme Sysmä, Finland [?]
Vrijednost: Vesi Paijanne: 0 C (TLM: 0 EQN: 0,0.5,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS