Telemetrija - pregled karte · informacije · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od ON0LB-10 - informacije
Komentar: Only aprs RX U=12.5V.
Položaj: 50°44.25' N 5°30.36' E - lokator JO20SR07RA - pokaži na karti
3.8 km Sjeverozapad smjer 332° od Juprelle, Province de Liège, Walloon Region, Belgium [?]
5.6 km Jugoistok smjer 149° od Tongeren, Provincie Limburg, Flanders, Belgium
82.2 km Istok smjer 98° od Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
103.6 km Zapad smjer 258° od Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Zadnji položaj: 2024-01-28 12:43:06 UTC (83d 6h59m prije)
2024-01-28 13:43:06 CET lokalno vrijeme Juprelle, Belgium [?]
Zadnja telemetrija: 2024-01-28 12:39:00 UTC (83d 7h3m prije)
2024-01-28 13:39:00 CET lokalno vrijeme Juprelle, Belgium [?]
Projekt: Telemetry ON0LB-10
Vrijednost: Vin: 12.798 Volt (TLM: 162 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 1020 Pkt (TLM: 102 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 360 Pkt (TLM: 36 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 58 Pcnt (TLM: 58 EQN: 0,1,0)
Effto: 69 Pcnt (TLM: 69 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika baze · Savjeti na aprs.fi · Tehnički detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS