Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od OZ7HVO-1 - informacija
Komentar: www.kissoz.dk
Položaj: 55°41.18' N 12°26.47' E - lokator JO65FQ24WR - pokaži mapu - statičke karte
0.6 miles Sjeverozapad smjer 309° od Rødovre, Rødovre Kommune, Capital Region, Denmark [?]
2.1 miles Sjeveroistok smjer 50° od Glostrup, Glostrup Kommune, Capital Region, Denmark
4.9 miles Zapad smjer 278° od Copenhagen, Københavns Kommune, Capital Region, Denmark
22.5 miles Zapad smjer 285° od Malmö (Malmoe), Malmö Kommun, Skåne, Sweden
Zadnja pozicija: 2020-09-24 14:01:51 EDT (10m59s prije)
2020-09-24 20:01:51 CEST lokalno vrijeme Rødovre, Denmark [?]
Zadnja telemetrija: 2020-09-24 14:12:16 EDT (34s prije)
2020-09-24 20:12:16 CEST lokalno vrijeme Rødovre, Denmark [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0.011 Rx Erlang (TLM: 2.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 10 count/10m (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za OZ7HVO-1

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS