Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od S51FO-6 - informacija
Komentar: WX_V_Padeznica_www.meteolab.si
Položaj: 45°32.54' N 14°27.19' E - lokator JN75FN40JD - pokaži mapu - statičke karte
7.5 miles Sjeveroistok smjer 29° od Klana, Primorsko-Goranska, Croatia [?]
10.4 miles Istok smjer 100° od Ilirska Bistrica, Ilirska Bistrica, Slovenia
75.9 miles Zapad smjer 256° od Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
75.9 miles Zapad smjer 256° od Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
Zadnja pozicija: 2020-02-18 17:30:17 EST (5m37s prije)
2020-02-18 23:30:17 CET lokalno vrijeme Klana, Croatia [?]
Zadnja telemetrija: 2020-02-18 17:16:31 EST (19m23s prije)
2020-02-18 23:16:31 CET lokalno vrijeme Klana, Croatia [?]
Vrijednost: Channel 1: 133 (TLM: 133 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 3 (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 119 (TLM: 119 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 82 (TLM: 82 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za S51FO-6

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS