Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ8GHY-10 - informacija
Komentar: Lukasz APRSIS local rpt
Položaj: 51°11.90' N 22°35.21' E - lokator KO11HE07KO - pokaži mapu - statičke karte
5.9 km Jug smjer 166° od Lublin, Lublin Voivodeship, Poland [?]
8.6 km Jugozapad smjer 203° od Jakubowice Murowane, Powiat lubelski, Lublin Voivodeship, Poland
157.8 km Jugoistok smjer 136° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-11-21 14:02:24 UTC (9d 11h11m prije)
2021-11-21 15:02:24 CET lokalno vrijeme Lublin, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2019-01-12 06:10:54 UTC (1053d 19h2m prije)
2019-01-12 07:10:54 CET lokalno vrijeme Lublin, Poland [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS