Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SR3WXA - informacija
Komentar: .DsVP
Položaj: 52°24.78' N 16°53.52' E - lokator JO82KJ79AC - pokaži mapu - statičke karte
2.7 km Zapad smjer 285° od Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
6.7 km Jug smjer 172° od Suchy Las, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
108.9 km Jugozapad smjer 224° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
Zadnja pozicija: 2021-11-30 10:29:22 UTC (3m12s prije)
2021-11-30 11:29:22 CET lokalno vrijeme Poznań, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-11-30 10:20:12 UTC (12m22s prije)
2021-11-30 11:20:12 CET lokalno vrijeme Poznań, Poland [?]
Vrijednost: Channel 1: 137 (TLM: 137 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 20 (TLM: 20 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 91 (TLM: 91 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 62 (TLM: 62 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS