APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DO2HBA-6 - informacija
Komentar: DO2HBA LORA i-GATE & Digi Waldkirchen =12.2V,T=22.5C/72.5F
Položaj: 48°46.69' N 13°34.31' E - lokator JN68SS86OS - pokaži mapu - statičke karte
7.8 km Jugoistok smjer 123° od Ringelai, Regierungsbezirk Niederbayern, Bavaria, Germany [?]
8.9 km Istok smjer 94° od Perlesreut, Bavaria, Germany
74.2 km Sjeverozapad smjer 315° od Linz, Upper Austria, Austria
108.6 km Jug smjer 172° od Plzeň, Plzeňský Kraj, Czech Republic
Zadnja pozicija: 2021-12-09 06:30:02 UTC (3m55s prije)
2021-12-09 07:30:02 CET lokalno vrijeme Ringelai, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-12-09 06:24:57 UTC (9m prije)
2021-12-09 07:24:57 CET lokalno vrijeme Ringelai, Germany [?]
Temperatura: -0.6 °C
Vlažnost: 88 %
Pritisak: 1003.9 mbar
Vjetar: Istok 90° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.5 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS