APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od EW5684 - informacija
Položaj: 44°59.97' N 7°32.73' E - lokator JN34SX59LV - pokaži mapu - statičke karte
651.8 m Jugoistok smjer 138° od Orbassano, Provincia di Torino, Piedmont, Italy [?]
4.0 km Jugozapad smjer 229° od Beinasco, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
13.6 km Jugozapad smjer 235° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
127.9 km Sjeverozapad smjer 301° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
Zadnja pozicija: 2021-12-07 05:51:07 UTC (4m49s prije)
2021-12-07 06:51:07 CET lokalno vrijeme Orbassano, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-12-07 05:46:07 UTC (9m49s prije)
2021-12-07 06:46:07 CET lokalno vrijeme Orbassano, Italy [?]
Temperatura: -2.8 °C
Vlažnost: 55 %
Pritisak: 1013.6 mbar
Vjetar: Jugozapad 233° 0.0 m/s (Pljusak 0.4 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Osvjetljenje: 0 W/m²
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS