APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od FW9215 - informacija
Komentar: eCumulusDsVP
Položaj: 41°39.23' N 12°29.48' E - lokator JN61FP86XW - pokaži mapu - statičke karte
1.9 km Jugozapad smjer 218° od Pomezia, Provincia di Roma, Latium, Italy [?]
5.0 km Sjever smjer 338° od Ardea, Provincia di Roma, Latium, Italy
26.8 km Jug smjer 179° od Roma, Provincia di Roma, Latium, Italy
40.2 km Sjeverozapad smjer 301° od Latina, Provincia di Latina, Latium, Italy
Zadnja pozicija: 2021-12-05 11:45:04 UTC (3m44s prije)
2021-12-05 12:45:04 CET lokalno vrijeme Pomezia, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-12-05 11:40:06 UTC (8m42s prije)
2021-12-05 12:40:06 CET lokalno vrijeme Pomezia, Italy [?]
Temperatura: 13.3 °C
Točka rosišta: 7.9 °C
Vlažnost: 70 %
Pritisak: 1004.7 mbar
Vjetar: Zapad 268° 4.5 m/s (Pljusak 7.2 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Osvjetljenje: 258 W/m²
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS