APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IK2CHZ-3 - informacija
Komentar: - On 144.800, 432.500 and 14.101 or 10.147 {UIV32N}
Položaj: 45°21.86' N 9°41.09' E - lokator JN45UI27EK - pokaži mapu - statičke karte
1.4 km Sjeveroistok smjer 64° od Crema, Provincia di Cremona, Lombardy, Italy [?]
3.6 km Sjever smjer 350° od Ripalta Cremasca, Provincia di Cremona, Lombardy, Italy
40.2 km Istok smjer 106° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
121.8 km Sjeveroistok smjer 29° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
Zadnja pozicija: 2022-01-20 14:16:34 UTC (1m56s prije)
2022-01-20 15:16:34 CET lokalno vrijeme Crema, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2022-01-20 14:07:35 UTC (10m55s prije)
2022-01-20 15:07:35 CET lokalno vrijeme Crema, Italy [?]
Temperatura: 6.1 °C
Točka rosišta: 4.4 °C
Vlažnost: 89 %
Pritisak: 1019.0 mbar
Vjetar: Sjeverozapad 295° 1.3 m/s (Pljusak 1.3 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS