APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IR5X - informacija
Komentar: WX3in1Plus2.0 - v1.13 U=13.3V T=20.8C info@arialtopasciomontecarlo.it
Položaj: 43°45.36' N 10°32.58' E - lokator JN53GS51DK - pokaži mapu - statičke karte
10.2 km Jug smjer 163° od Lucca, Provincia di Lucca, Tuscany, Italy [?]
13.4 km Jug smjer 190° od Capannori, Provincia di Lucca, Tuscany, Italy
56.8 km Zapad smjer 269° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
103.7 km Jugozapad smjer 218° od Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Zadnja pozicija: 2021-10-27 03:07:29 UTC (45s prije)
2021-10-27 05:07:29 CEST lokalno vrijeme Lucca, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-08-08 05:11:24 UTC (79d 21h56m prije)
2021-08-08 07:11:24 CEST lokalno vrijeme Lucca, Italy [?]
Temperatura: 15.0 °C
Točka rosišta: 14.8 °C
Vlažnost: 99 %
Pritisak: 1009.6 mbar
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS