APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IW2NTF-3 - informacija
Komentar: eCumulusDsVP
Položaj: 45°24.32' N 9°02.13' E - lokator JN45MJ47GG - pokaži mapu - statičke karte
4.4 km Sjeveroistok smjer 38° od Gudo Visconti, Province of Milan, Lombardy, Italy [?]
6.0 km Sjever smjer 14° od Rosate, Province of Milan, Lombardy, Italy
13.7 km Jugozapad smjer 241° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
111.9 km Istok smjer 70° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Zadnja pozicija: 2022-01-22 18:30:04 UTC (29s prije)
2022-01-22 19:30:04 CET lokalno vrijeme Gudo Visconti, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2022-01-22 18:23:04 UTC (7m29s prije)
2022-01-22 19:23:04 CET lokalno vrijeme Gudo Visconti, Italy [?]
Temperatura: 5.6 °C
Točka rosišta: 1.7 °C
Vlažnost: 76 %
Pritisak: 1025.3 mbar
Vjetar: Sjever 15° 2.2 m/s (Pljusak 4.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.3 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Osvjetljenje: 0 W/m²
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS