APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od OK1CMJ-5 - informacija
Komentar: eCumulusFO
Položaj: 49°34.70' N 13°52.68' E - lokator JN69WN58IT - pokaži mapu - statičke karte
2.8 km Jug smjer 159° od Rožmitál pod Třemšínem, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
5.7 km Sjeverozapad smjer 294° od Březnice, Středočeský Kraj, Czech Republic
40.6 km Jugoistok smjer 117° od Plzeň, Plzeňský Kraj, Czech Republic
68.7 km Jugozapad smjer 215° od Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Zadnja pozicija: 2022-01-23 14:14:04 UTC (8m8s prije)
2022-01-23 15:14:04 CET lokalno vrijeme Rožmitál pod Třemšínem, Czech Republic [?]
Zadnji WX izvještaj: 2022-01-23 14:05:08 UTC (17m4s prije)
2022-01-23 15:05:08 CET lokalno vrijeme Rožmitál pod Třemšínem, Czech Republic [?]
Temperatura: 2.8 °C
Vlažnost: 100 %
Pritisak: 1029.8 mbar
Vjetar: Zapad 270° 0.0 m/s (Pljusak 1.8 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 1.5 mm tijekom zadnjih 24 sati, 1.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS