APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ3LLX-12 - informacija
Komentar: SQ3LLX WX station [JO71RW]
Položaj: 51°56.23' N 15°28.95' E - lokator JO71RW74VW - pokaži mapu - statičke karte
1.7 km Zapad smjer 277° od Zielona Góra, Zielona Góra, Lubusz, Poland [?]
6.5 km Sjever smjer 7° od Ochla, Powiat zielonogórski, Lubusz, Poland
111.6 km Jugozapad smjer 243° od Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland
142.0 km Sjeverozapad smjer 312° od Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-09-26 00:51:25 UTC (17s prije)
2021-09-26 02:51:25 CEST lokalno vrijeme Zielona Góra, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-09-26 00:46:10 UTC (5m32s prije)
2021-09-26 02:46:10 CEST lokalno vrijeme Zielona Góra, Poland [?]
Temperatura: 15.6 °C
Točka rosišta: 1.3 °C
Vlažnost: 38 %
Pritisak: 1021.0 mbar
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS