APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SV2JU-2 - informacija
Komentar: AGWTracker
Položaj: 40°34.78' N 23°00.72' E - lokator KN10MN19KC - pokaži mapu - statičke karte
1.9 km Jugozapad smjer 241° od Panórama, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece [?]
8.1 km Jugozapad smjer 245° od Chortiátis, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece
8.9 km Jugoistok smjer 140° od Thessaloníki, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece
116.2 km Sjeveroistok smjer 25° od Lárisa, Nomós Larísis, Thessaly, Greece
Zadnja pozicija: 2021-12-07 22:39:01 UTC (1h1m prije)
2021-12-08 00:39:01 EET lokalno vrijeme Panórama, Greece [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-12-07 21:11:32 UTC (2h29m prije)
2021-12-07 23:11:32 EET lokalno vrijeme Panórama, Greece [?]
Temperatura: 4.4 °C
Vlažnost: 62 %
Pritisak: 1001.0 mbar
Vjetar: Sjeveroistok 26° 3.1 m/s (Pljusak 6.7 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 8.9 mm tijekom zadnjih 24 sati, 8.9 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS