Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IW1CGW-10 - informacija
Komentar: ESP8266 - Indy WiFiIGATE
Položaj: 44°23.75' N 7°48.54' E - lokator JN34VJ74BX - pokaži mapu - statičke karte
4.9 km Jugoistok smjer 129° od Rocca de' Baldi, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
7.1 km Jug smjer 178° od Magliano Alpi, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy
75.6 km Jug smjer 173° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
160.9 km Jugozapad smjer 223° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
Zadnja pozicija: 2021-10-21 13:46:49 UTC (1d 5h52m prije)
2021-10-21 15:46:49 CEST lokalno vrijeme Rocca de' Baldi, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-21 13:47:32 UTC (1d 5h51m prije)
2021-10-21 15:47:32 CEST lokalno vrijeme Rocca de' Baldi, Italy [?]
Vrijednost: RxTraffic: 10 Pkt (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
TxTraffic: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxDrop: 3 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
RSSI: -83 dBm (TLM: 83 EQN: 0,-1,0)
SUN: 24 % (TLM: 24 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS