APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IW1CGW-10 - informacija
Komentar: ESP8266 - Indy WiFiIGATE
Položaj: 44°23.75' N 7°48.54' E - lokator JN34VJ74BX - pokaži mapu - statičke karte
4.9 km Jugoistok smjer 129° od Rocca de' Baldi, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
7.1 km Jug smjer 178° od Magliano Alpi, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy
75.6 km Jug smjer 173° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
160.9 km Jugozapad smjer 223° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
Zadnja pozicija: 2021-10-21 13:46:49 UTC (1d 4h45m prije)
2021-10-21 15:46:49 CEST lokalno vrijeme Rocca de' Baldi, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-05-07 20:37:59 UTC (167d 21h54m prije)
2021-05-07 22:37:59 CEST lokalno vrijeme Rocca de' Baldi, Italy [?]
Temperatura: 28.3 °C
Točka rosišta: 8.6 °C
Vlažnost: 29 %
Pritisak: 962.0 mbar
Vjetar: Sjever 0° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Osvjetljenje: 0 W/m²
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS