Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ5OUZ - informacija
Komentar: FT-2D via MMDVM
Položaj: 51°23.20' N 21°09.37' E - lokator KO01NJ82RT - pokaži mapu - statičke karte
1.9 km Jug smjer 160° od Radom, Radom, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.2 km Sjeveroistok smjer 27° od Trablice, Powiat radomski, Masovian Voivodeship, Poland
94.2 km Jug smjer 174° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
123.5 km Istok smjer 108° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-11-22 18:34:09 UTC (16d 18h40m prije)
2021-11-22 19:34:09 CET lokalno vrijeme Radom, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2020-06-04 15:27:30 UTC (552d 21h47m prije)
2020-06-04 17:27:30 CEST lokalno vrijeme Radom, Poland [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 93 Percent (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS